Posades en escena, espectacles, concerts (visita els projectes Arts a escena, Procés creatiu o Arts a l’abast), tallers, publicacions, jornades, conferències, taules rodones, exposicions (com Els sons visibles), les publicacions pròpies o als mitjans i audiovisualssobre la participació universal a les arts escèniques i la contribució cultural de tots els col·lectius. Per fer visible la nostra tasca, i també per sensibilitzar el sector cultural, social, educatiu i el públic general de la contribució de totes les persones a la cultura.

“Somriures, ulls emocionats, nus a la gola i mirades de complicitat que comparteixen, sense necessitat de paraules, els molts sentiments que genera l’espectacle. Si quan t’aixeques de la butaca, sents o veus aquestes reaccions entre el públic, entens perfectament que el que acabes de veure és un espectacle per recordar”.

Carlos Faneca, diari Xarxanet

Publicacions d’ARTransforma:

  • Prats, Queralt (2009). “Música i discapacitat”. Revista guix. Música i Comunitat (Núm 360).

  • Prats, Queralt (2016). “El potencial educatiu dels projectes artístics-socials d’ARTransforma”. Sonograma Magazine (Núm. 32). sonograma.org

  • Capdevila, Núria. i Prats, Queralt. (2017). “Música y creatividad en el Maternoinfantil”. Cuadernos de Pedagogía (Núm 48).

  • Prats, Queralt. (2018). “Puentes que inspiran”. Sonograma Magazine (Núm. 040). http://sonograma.org/2018/10/puentes-que-inspiran/