Els projectes els fem “a mida” tenint en compte les necessitats i interessos de cada context, així com els objectius que es persegueixen. Són assessoraments o formacions molt flexibles que s’inicien amb un diagnòstic per detectar prioritats, i dissenyar un pla de treball adient en cada cas.

Moltes gràcies, ha estat molt enriquidor. Tant de bo poder tenir a l’escola més professionals com tu a prop! Ens queda molt per aprendre, però amb vosaltres hem pogut avançar molt. Sempre amb ganes de més!

A on? Es pot dur a terme a centres educatius (escoles bressol, de primària, de secundària, d’educació especial, de música, dansa, teatre, circ, batxillerat, instituts, universitats, etc.), culturals, socials o de l’àmbit de la salut que vulgui explorar les arts, la diversitat, la inclusió i qualsevol tema que se’n pugui derivar, com el bulling, el dret a estimar i ser estimat, el respecte.

Què? Xerrades i tallers per a alumnat, claustres de mestres, famílies, i projectes de curta o llarga durada que poden incloure formacions, xerrades, tallers, i processos creatius participatius.