Procés creatiu al voltant de la temática els límits amb la col·laboració especial de les Impuxibles i Yur Dance i posada en escena final a la sala MAC del Mercat de les Flors. Aquesta va ser la primera edició de la posada en escena.

“Compartides, el valor social de les arts” dins el marc del “Festival Art Impossible” “Mira els peixos s l’aquari, a vegades tinc la sensació de que els falta espai”

“Per esbrinar els nostres marges vam resseguir-nos. Vam observar el nostres cossos, els vem tocar, els vam trobar i els vam tornar a mirar. Ens vem emmirallar, creiem que érem iguals… però de seguida van sorgir dubtes. Si ens revisitavem de prop, les coses canviaven. Vam acordar que un únic to de pell no podria representar-nos. Que caldrien pinzellades de diferents colors per conformar un únic cos indeterminat. Un cos imperfecte, i ple de matisos”

Grup d’Arts Visuals i Plàstiques del Centre Ocupacional La Marina que van realitzar la coberta del programa de mà i del poster de la posada en escena.

Qui participa

  • Escola Municipal de Música Can Ponsic

  • Centre Ocupacional La Marina i Centre Ocupacional 1981 d’ASPROSEAT

  • Cor Novaura

  • 50 persones participants, 18 d’aquestes amb diversitat funcional

  • 7 persones voluntàries d’ARTransforma (3 a l’escenari)

Sortim als Mitjans

  • Participem a les Jornades “Experiències inclusive educatives i socials” organitzades per l’ICE a la Univeristat Autònoma de Barcelona, 2016. https://youtu.be/S5N5t33xa5I

Equip artístic del projecte

  • Equip artístic d’ARTransforma al capdavant del projecte: Jordi Cortés, Arantza López i Queralt Prats.

La pell als marges

El valor social de les arts

En el marc d’aquest projecte vam estar a les Jornades “Experiències inclusives educatives i socials” organitzades per l’ICE a la UAB: petita mostra enmig del procés de creació de la primera edició del projecte Compartides.

Participem amb una mostre del procés de creació a la Festa de la pel·lícula “Vivir y otras fricciones”, 2016.

Amb el suport de: