Projecte educatiu, cultural, participatiu, creatiu, innovador, necessari, assistencial i artístic que aproxima el dret i els beneficis de la participació artística a aquelles persones que per diferents motius estan confinades en el seu habitatge, amb molt poc o cap contacte amb l’exterior, i amb poc o nul contacte de l’exterior amb elles, produïnt-se situacions indignes d’aïllament.

La soledat es defineix com l’absència de suport afectiu, quelcom que genera tristesa i és la font de molts problemes de salut mental, i que fa que les persones encara es ressentin de manera més profunda d’altres problemes que pateixen o accelerin els processos d’altres possibles malalties. Per causa de la crisi sanitaria viscuda aquest any, moltes persones grans són víctimes també de la pobresa i no poden cobrir ni les necessitats bàsiques.

“Pensem que tenim un plus perquè treballem amb persones amb les quals la versió telemàtica no és una opció i sovint si es queden sense aquestes poques activitats a les quals tenen accés, es queden sense res”

Queralt Prats. Directora i Fundadora d’ARTransforma