Exhibició d’obres creades i interpretades per persones amb o sense diversitat funcional. L’objectiu és donar recorregut i sortides professionalitzadores a produccions creades i nascudes en contextos formatius d’arts escèniques a ARTransforma. Pots contactar amb nosaltres per a detalls i més informació a Contracta’ns.

“Els escenaris han de ser espais per a tothom. Gràcies a projectes així esperem aconseguir-ho!” 

Públic de l’obra Amèrica

Propostes de música, teatre, dansa, de música i dansa, etc. Hi ha diferents formats, formacions i durades d’espectacles. Participem en formacions, jornades, festivals, fem funcions escolars, o espectacles pel públic general. Contracta’ns.

La finalitat és l’exhibició d’obres creades i interpretades per persones amb diversitat funcional i persones sense (concerts, performances, obres de teatre, etc.).

Per mitjà d’aquest projecte generem un itinerari de futur a la tasca participativa (i educativa) que es duu a terme altres projectes d’ARTransforma, donant l’oportunitat a les seves participants de dirigir la seva activitat artística cap a un àmbit professionalitzant.

Per al públic esdevé una experiència transformadora, una oportunitat per trencar les barreres mentals existents i connectar amb persones que considera diferents i que son altament creatives.

La cultura del nostre país i de la nostra ciutat s’enriqueix en el moment que esdevé accessible a col·lectius que n’han estat sistemàticament exclosos, incorporant nous intèrprets, públics i maneres d’entendre l’art als circuits d’exhibició existents.

Abastart, grup de música

Amèrica, espectacle de teatre

La tribu inefable

Grup de música i dansa inclusiu

Petit format

Petit format